Povestea noastră

Din 2010 sunt un apicultor pasionat, practicând o apicultură tradițională, bazată pe principiul că albina este un prieten al omului și față de care noi oamenii avem mai degrabă responsabilități decât drepturi.

Producem miere și alte produse apicole pentru familie și prieteni și încercăm să vindem surplusul către oameni care înțeleg și apreciază la justă valoare aceste produse. Reușim astfel să acoperim o parte din costurile de administrare ale stupinelor.

Ne implicăm activ și milităm pentru o apicultura onestă, curată, pe care o practicăm cu frică de Dumnezeu și respect față de oameni. Știm că albinele noastre oferă leacuri care ajung preponderent în alimentația copiilor, a bătrânilor sau a celor în suferință. Și suntem foarte atenți și responsabili cu acest aspect.

Proiectele noastre:

  • Îngrijim albinele de la stupina LaStupina.ro
  • Plantăm și multiplicăm plante melifere la pepiniera PlanteMelifere.ro
  • Scriu din când în când despre pasiunea mea pe blogul MyBees.ro
  • Sunt secretar general al „Societății Române de Apiterapie”, unde mă ocup de bunul mers al acestei societăți, alături de președintele Dr. Ștefan Stângaciu și ceilalți membri ai consiliului director.
  • Prin proiectul ScoalaApicola.ro ne implicăm activ în activități educaționale și de conștientizare, dedicate copiilor și adulților, prin ateliere practice desfășurate în stupina, în școli/instituții de învățământ sau în spații ale partenerilor.

Am alături de mine, în toate acestea, o echipa fantastică – familia, pe care mă pot baza în fiecare clipă petrecută printre albinele noastre.