Ghid de predare micul apicultor

Mic Ghid de predare

Sunteți profesor, ați participat la seminarul online Albinele Sunt Prietenii Noștri, vreți să împrieteniți copiii cu albinele și cu natura și vă doriți să știți și mai multe lucruri despre acestea?

Înregistrați-vă pentru a descărca materialul Mic Ghid de prezentare pentru profesori! 

* Vă rugăm să folosiți o adresă de tip Gmail.com, pe adresele de tip Yahoo nu intotdeauna sunt primite emailurile

Vrei mai multe detalii ?
Marketing by


Descărcați materialul Mic Ghid de prezentare pentru profesori! al atelierului experiential Micul Apicultor

Ce primiți:

1 – Mic Ghid de prezentare pentru profesori! – material complet noiembrie 2022
2 – Update periodic, pe măsură ce îmbunătățim materialul
3 – Acces la arhivă de fotografii profesionale cu specific apicol
3 – Acces la alte resurse de învățare pentru copii

În 18 octombrie a avut loc întâlnirea din cadrul seminarului online care au dat startul proiectului „Albinele sunt Prietenii Nostri

Proiectul „Albinele sun Prietenii Noștri” este coordonat de Ambasada Sloveniei la București, în colaborare cu Ministerul Învățământului, Muzeul Național de Istorie Naturală Grigore Antipa, Asociatia Crescatorilor de Albine din Romania și Asociația Pentru Protecția Albinelor și Polenizatorilor Sălbatici

În cadrul acestui seminar am prezentat atelierul dedicat copiilor din instituțiile de învățământ preuniversitar „Micul Apicultor” pe care Asociația Pentru Protecția Albinelor și Polenizatorilor Sălbatici  îl are pregătit și îl prezintă în școli.

Datorită numărului mare de cereri, am detaliat materialul, sub forma unui mic ghid de predare dedicat profesorilor  cu informații care să ajute la o cât mai corectă prezentare.

Vă rugăm sa descărcați micul ghid care să vă ajute în predarea atelierului „Micul Apicultor” în cadrul unei ore dedicate albinelor.

Veți primi atât ghidul cât și diverse materiale ajutătoare, pe măsură ce le pregătim.